1. Forsiden
  2. »
  3. Professionelle kompakte ovne

DEN BEDSTE VÆRDI FOR PENGENE

ADVANCE-kompakte ovne er den ideelle løsning til de fagfolk, der har brug for en lille og overkommelig ovn med avancerede funktioner, der garanterer både perfekte resultater og brugervenlighed.

EN AF DE BEDSTE OVNE PÅ MARKEDET

ADVANCE PLUS kombiovne er designet til fagfolk, der nægter at gå på kompromis med funktionaliteten. Disse ovne er blandt de mest effektive på markedet og opnår en perfekt balance mellem madlavningskvalitet, effektivitet og sikkerhed.

01

HA Kontrol

TEMPERATURKONTROL: ULTIMATIV SMAG
HA Control sikrer, at temperaturen forbliver ensartet og konstant, hvilket omsættes til resultater af topkvalitet; mad, der er uovertruffen i udseende, smag og smag. To-vejs ventilatorsystemet skaber optimal
luftstrøm, der garanterer, at mad koges til perfektion. Ventilatorens hastighed kan justeres for at imødekomme specifikke tilberedningskrav til enhver tid. Den fulde belastning garanteres af HA.

02

HA Kontrol

FORBEDRET PRÆCISION FOR OPTIMUM RESULTATER
Advance-sonen er enkel og meget let at bruge og giver dig mulighed for at kontrollere temperaturen i fødevarens kerne og sikrer præcision gennem hele tilberedningsprocessen takket være 4 MÅLINGSPUNKTER.

Det ergonomiske design af EZ-sensoren gør det lettere at håndtere, garanterer kokkens sikkerhed og især hjælper med at spare tid og kræfter ved at forhindre fejl og spild.

EZ-sensoren kombineret med den centrale sondepositioneringshjælpemiddel, der er inkluderet i alle Fagor Industrial kombiovne, letter perfekt kontrol af den interne temperatur, selv for ikke-faste produkter.

ENKELT, KRAFTFULD OG MED UTROLIG HOLDBARHED

ADVANCE-kombineovne fra Fagor Industrial er den ideelle løsning til de fagfolk, der har brug for en overkommelig ovn med avancerede funktioner, der giver fantastiske resultater med hensyn til madlavningskvalitet, effektivitet og sikkerhed.

01

Automatisk Rengøring

Automatisk rengøring i alle ovnene

02

ECO Damp

PERFEKT KOGNING OG SUND MAD MED DAMP
Den kraftige dampgenerator i Advance-ovnen er uafhængig og adskilt fra ovnen, og den leverer kontinuerligt frisk damp til perfekt madlavning, hvilket gør mad mere saftig. Systemet sikrer, at vandet kontinuerligt udskiftes efter hver 24 timers kogning, hvilket sikrer høj kvalitet og garanterer hele tiden hygiejne inde i ovnen.

03

HA Kontrol

TEMPERATURKONTROL: ULTIMATIV SMAG OG AROMA
Advance-sonen er enkel og meget let at bruge og giver en temperaturlæsning taget fra madens kerne for at garantere præcision gennem hele tilberedningsprocessen. Det ergonomiske design af EZ-sensoren gør det lettere at håndtere, garanterer kokkens sikkerhed og især hjælper med at spare tid og kræfter.

9 GRUNDE TIL AT VÆLGE EN
ADVANCED GENERATION OVN

01

EN OVN TIL ALLE PROFESSIONELLE BEHOV
Dusinvis af modeller, 5 størrelser, 3 forskellige intervaller. Ethvert professionelt krav opfyldes gennem en robust, elastisk ovn, der er bygget til at holde længe.

02

NEM AT BRUGE
Enkelthed er først og fremmest. Hver funktion er lige ved hånden. Der er selvforklarende grænseflader, ergonomiske knapper og dreje funktioner og et automatisk selvrensende system. Dusinvis af funktioner, der gør madlavning lettere end nogensinde før.

03

FREMRAGENDE RESULTATER
Takket være den kraftige dampgenerator og den optimale temperaturfordeling opnår Advance-generationsovne fremragende tilberedningsresultater med minimal krympning. Mere saftighed, mere ensartet varmefordeling og konsistens og frem for alt større præcision gennem hele tilberedningsprocessen.

04

BESPARELSER VED VEDLIGEHOLDELSE
Kundeservice og teknisk service er forbedret til at omfatte systemer og funktioner, der gør det muligt for brugeren at spare tid og penge på eftersalgs- og vedligeholdelsestjenester.

05

BEDRE HYGIENE
I avancerede generationsovne genopfyldes dampen med rent vand kontinuerligt, og forbrænding finder sted uden for ovnens indkapsling. Serien indeholder også flere forbedringer med hensyn til fødevaresikkerhed, såsom den aftagelige tætning, der løber over hele rækken, eller det faktum, at ovnens skal svejses på indersiden, hvilket hjælper med at forhindre opbygning af snavs.

06

FORBEDRET ARBEJDSMILJØ
Et ovnsåbningssystem, der er mere praktisk for kok, en sonde med et ergonomisk greb, vogne med forbedret manøvrerbarhed, lydløse brændere og bedre selvrensende systemer, som utvivlsomt gør arbejdsområdet mere sikkert og mere komfortabelt.

07

HOLDBARHED
Advanceovne har gennemgået betydelige forbedringer med hensyn til deres struktur og transportsystem, herunder et nyt håndtag, dobbeltglasdør og dobbelthjul, som alle garanterer et robust, elastisk produkt, der er bygget til at vare.

08

ØGET PRODUKTIVITET
Avancerede generationsovne tilbyder øget produktivitet over et mindre overfladeareal. De kan også monteres på søjler, hvilket forbedrer køkkenets alsidighed ved at tilbyde mere i et mindre rum.

09

ENERGIEFFEKTIVITET
Fagor Industrial forbliver stærkt dedikeret til at spare energi og miljø. Advanceovne er udstyret med højeffektiv brænder, der afgiver mindre CO2 og bruger ressourcer mere effektivt.