1. Forsiden
 2. »
 3. Vaskemaskiner

VASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE

Hos Fagor Industrial tilpasser vi os hver kundes behov og tilbyder en bred vifte af muligheder. Den nye kontrol er en stor udvikling, der inkluderer et større antal funktioner blandt andet baseret på effektivitet, alsidighed og tilslutning.
Vores industrielle skiver (uanset om de er lave, mellemstore eller høje hastigheder) er udstyret med den højeste G Force på markedet, hvilket garanterer mindst mulig restfugtighed, hvilket betyder lavere energiomkostninger under tørringscyklussen.

MAXIMAL EFFEKTIVITET, ENERGISPARING
OG MILJØVENNLIG

Specielt designet til vaskerier, der prioriterer kvaliteten af ​​processen såvel som vand- og energibesparelser. De nye industrielle vaskemaskiner med høj omdrejningshastighed tilbyder optimal ydelse og en fornyet stil for at imødekomme de mest krævende kunders behov.

01

G Kraft

Denne type vaskemaskine med høj rotationshastighed (G Force: 350 til 450) reducerer den resterende fugtighed drastisk efter vaskeprocessen, hvilket giver store besparelser i efterfølgende processer som tørring og strygning.

02

Design og Teknologi

Dets avancerede design og teknologi sammen med den brede vifte af muligheder og tilbehør har en betydelig indflydelse på energieffektivitet og på besparelse af vand og kemikalier, hvilket reducerer produktionsomkostninger og øger virksomhedens produktivitet.

03

NEM INSTALLATION

Dets hurtige og lette installation såvel som den minimale krævede plads til brug og vedligeholdelse er en vigtig fordel i sammenligning med andre områder.

MODELLER & SPECIFIKATIONER

Modellerne fåes også i versioner med elektricitet, damp .
 ModelKapacitet (LBS)DimensionerSpin (RPM)Datablad
LA-11 TP25 kg692x788x11581231Datablad
LA-14 TP26.5 kg788x869x13071138Datablad
LA-18 TP210 kg884x913x14151071Datablad
LA-25 TP213 kg979x1041x15531024Datablad
LA-35 TP217.5 kg1095x1184x1598966Datablad

MAKSIMAL YDEEVNE

Designet til de fagfolk, der har brug for en maskine med maksimal ydeevne og en konkurrencedygtig pris, eller som har brug for en hårdmonteret maskine, f.eks. Til selvbetjeningsvaskerier eller skibe.

01

G-Kraft

De hurtige spin Fagor Industrial vaskemaskiner (300 G Force) skiller sig ud på grund af deres høje niveau af vandekstraktion, lavt støjniveau og vibrationsfri drift.

02

Høj Ydeevne

Disse højtydende modeller har minimale energiomkostninger takket være deres smarte programmering og kontrol af ubalancer ved hjælp af frekvensomformeren. Deres faste, rørformede konstruktion og langvarige komponenter gør disse maskiner i stand til at give maksimal pålidelighed.

MODELLER &
SPECIFIKATIONER

Modellerne fåes også i versioner med elektricitet, damp .
 ModelKapacitet (LBS)DimensionerSpin (RPM)Datablad
LR-11 TP25 kg719x684x1158929Datablad
LR-14 TP26.5 kg719x830x1158929Datablad
LR-18 TP210 kg788x840x1307874Datablad
LR-25 TP2 E13 kg884x1011x1307836Datablad

PÅLIDELIGHED OG ROBUST

Vaskemaskiner med samme ydeevne som de mest sofistikerede højspændingsvaskemaskiner. Denne serie er specielt designet og designet til de markeder og kunder, der leder efter en enkel vaskemaskine.

01

G-Kraft

Hårdmonterede maskiner med 200 G Force skiller sig ud på grund af deres energieffektivitet og lave niveau af vand og rengøringsmiddel.

02

Bred vifte

Vaskemaskiner, der ofte bruges af sundhedscentre og sociale plejecentre. Vigtigt for processen med at vaske ark og andre stoffer med faste forurenende stoffer, såsom fækale rester eller opkast.
Inden man tilsætter kemikalierne til vask, udfører vaskemaskinen et koldt vandskyl med maksimale niveauer af vand og konstant omrøring, så de faste forureninger løsnes fra arkene. Takket være Ø 8 mm-perforeringerne i tromlen forlader disse faste elementer let tromlen og hænges i vand, der går direkte til drænet via tankens øverste overløb (med dimensioner øget til 3 tommer for at forbedre processen og forhindre blokeringer).

03

VASKEMASKINER MED VALG

Vaskemaskiner, der ofte bruges af sundhedscentre og sociale plejecentre. Vigtigt for processen med at vaske ark og andre stoffer med faste forurenende stoffer, såsom fækale rester eller opkast.
Inden man tilsætter kemikalierne til vask, udfører vaskemaskinen et koldt vandskyl med maksimale niveauer af vand og konstant omrøring, så de faste forureninger løsnes fra arkene. Takket være Ø 8 mm-perforeringerne i tromlen forlader disse faste elementer let tromlen og hænges i vand, der går direkte til drænet via tankens øverste overløb (med dimensioner øget til 3 tommer for at forbedre processen og forhindre blokeringer).

MODELLER &
SPECIFIKATIONER

Modellerne fåes også i versioner med elektricitet, damp .
 ModelKapacitet (LBS)DimensionerSpin (RPM)Datablad
LN-11 TP25 kg719x684x1158759Datablad
LN-14 TP26.5 kg719x830x1158759Datablad
LN-18 TP210 kg788x840x1307714Datablad
LN-25 TP213 kg884x1.011x1.307682Datablad
LN-35 TP217.5 kg979x1066x1411644Datablad
LN-60 TP230 kg1225x1279x1640505Datablad

EFFEKTIVITET TEKNOLOGISKE INNOVATIONER TIL EN MERE BÆREDYGTIG MASKINE

01

FULD FLOW – RECIRKULATION
Sæt til recirkulering af vand fra karret for at forbedre brugen. Forbedrer effektiviteten uden mekanisk handling for den bedste tøjpleje.

 • Kan aktiveres under ethvert vasketrin.
 • Kan anvendes på enhver vaskemaskine-model.
 • Mindre mekanisk handling i tromlen.
 • Mere vandstrøm med kemikalier.
 • Bruger alt vand i karret, også vandet i dræningsrøret, som normalt ikke bruges.
 • Bedre kemisk blanding.
 • Hurtig tøjkomprimering.

02

SMART VÆGTSYSTEM
Et automatisk justeringssystem udført af selve maskinen, som intelligent regulerer forbruget af vand og vaskemiddel i overensstemmelse med den indtastede belastning. Det giver også muligheden for at indtaste lastvægten manuelt. Dette resulterer i betydelige besparelser på energi, vand og kemiske produkter.

03

OPTIMAL BELASTNING
Takket være den avancerede teknologiske udvikling af Kare-serien er maskinen i stand til på forhånd at registrere enhver form for ubalance under dens drift. På den måde udfører arbejdet mere glat, når anomalien er korrigeret, hvilket forlænger levetiden på dets komponenter og reducerer vasketid og energiforbrug.

04

“KARE” GENDANNELSESYSTEM
I overensstemmelse med Fagor Industris effektivitets- og bæredygtighedsstandarder er alle vaskemaskiner fra Kare-serien udstyret til at håndtere Kare Recovery System. Vi er interesseret i miljøet og også din lomme, hvorfor vi tilbyder energi- og vandbesparende løsninger, der også reducerer driftsomkostninger.

05

HØJ 450 G KRAFT
Fagor-vaskemaskiner har markedets højeste G Force. Dette medfører mange fordele, såsom at reducere vandretentionen i tøj og reducere tørretiderne. Sammenfattende reducerer de driftsomkostninger og sparer energi.

06

TUMLE-DESIGN
Det effektive design af hele Kare-vaskemaskinsortimentet er baseret på en række perforeringer på tromlens kanter med mindst mulig plads mellem dette og tanken, hvilket tillader den kun at bruge den energi, der kræves til at opvarme vandet, samtidig med at den overflødige brug reduceres af kemiske produkter.

07

VANDKASCADE
Gennem en række perforeringer i maskinens padler skaber det en vandkaskadeeffekt, der styrer tromlens mekaniske virkning under drift og reducerer mængden af ​​vand til hver vask betydeligt.

Industrivaskemaskine til alle behov

 

Driver du et vaskeri? Har du et fællesvaskeri, der trænger til nye maskiner? Eller er du bare på udkig efter en industrivaskemaskine, der kan klare den daglige vask af håndklæder og forklæder? Hos Fagor har vi udviklet industrivaskemaskiner til ethvert behov og dermed også til mange forskellige brancher. Med vores indgående kendskab til branchen ved vi, at behovet er forskelligt, og at vores maskiner derfor ikke nødvendigvis alle sammen skal kunne det samme.

 

Derfor har vi udviklet normal, fast og high spin maskiner, som alle er pålidelige og robuste vaskemaskiner, men som har forskellige rotationshastigheder. Kvaliteten er dog den samme, så du uanset valg af industrimaskine kan være sikker på optimal effekt til netop dit behov.

 

Hvorfor investere i en industrivaskemaskine fra Fagor?

 

Effektivitet, teknologiske innovationer og bæredygtige maskiner er de pejlemærker, vi går efter, når vi udvikler vores industrivaskemaskiner. For det sikrer ikke kun, at du som kunde og bruger får en industrivaskemaskine, der vasker tøjet godt og hygiejnisk. Det sikrer også, at du får en maskine, der lever op til de krævende krav, som du og dine kunder har til vasketøjet.

 

For at gøre driften så rentabel for dig som overhovedet muligt, har vi udstyret alle vores modeller med et smart vægtsystem, der automatisk og intelligent regulerer forbruget af vand og vaskemiddel i overensstemmelse med den indtastede belastning. Dermed kan du også indtaste lastvægten manuelt. Det er innovativt og rigtig smart, da det giver dig store besparelser på energi, vand og kemiske produkter, hvilket i sidste ende sikrer dig en mere rentabel drift – uanset om du driver et professionelt vaskeri eller blot har brug for en industrivaskemaskine til få daglige vaske.

 

Derudover får du:

 

 • Høj G-kraft
 • Recirkulation
 • Høj kapacitet
 • Gendannelsessystem
 • Nem installation

 

Investerer du i en industrivaskemaskine fra Fagor, får du dermed en maskine, der er i høj kvalitet, og hvor der er tænkt helt ned i de mindste detaljer, når det kommer til komponenter, teknologi og funktioner.

 

Gør tøjvasken nemmere med en industrivaskemaskine

 

Vi er specialister, når det kommer til industrivaskemaskiner. Vi har gennem årene leveret maskiner til kunder i mange forskellige brancher. Det gør os til et professionelt og trygt valg med industrimaskiner, der er nøje tilpasset de brancher, vi leverer til.

Er vi derfor så heldige, at du ender med at gå med en af vores industrivaskemaskiner, kan vi garantere, at din tøjvask bliver nemmere fremover – uanset hvor meget vasketøj du eller dine medarbejdere håndterer hver eneste dag.

En lang holdbarhed og en høj driftssikkerhed er der naturligvis heller ikke en finger at sætte på. Det er tænkt nøje ind i udviklingen af vores maskiner, da vi godt ved, at du ikke kan nøjes med mindre.

 

Kontakt os for yderligere information

 

Vil du gerne høre nærmere om specifikationerne for de enkelte modeller? Eller noget helt andet? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det er en stor beslutning at købe en industrivaskemaskine, så derfor skal valget naturligvis også være velovervejet. Det kan vi hjælpe dig med, og ellers er du også velkommen til at kontakte vores forhandlere rundt om i landet, som også står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.